2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele verecek olan  Pendikspor, takdik ve kondisyon ağırlıklı olan 2. etap çalışmalarını gerçekleştirdiği Afyon kampını tamamladı. Pendikspor kampı  Kuşadasıspor ile yaptığı hazırlık maçıyla tamamladı. Pendikspor başkanı  Mustafa Şahinyılmaz,  teknik direktör Levent Devrim ve bazı futbolcularıyla birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Başkan  Mustafa Şahinyılmaz, basın toplantısında hedefleri ve projelerini açıkladı.

Başkan Şahinyılmaz, “Şampiyonluk için yapmamız gereken ne varsa biz onu yapıyor ve yapacağız” dedi.

Şahinyılmaz, İlk hedeflerinin tüm Pendikspor camiasının özlemle beklediği şampiyonluk olduğunu özellikle belirterek, “Bu yıl mutlak şampiyonluk hedefiyle teknik direktör olarak takımımızın başına Levent hocamızı getirdik. 20’ye yakın oyuncumuzla yollarımızı ayırarak, Süper Lig ve 1. Lig tecrübesi olan, şampiyonluklar yaşamış çok kaliteli 16 futbolcuyu transfer ederek sıfırdan bir takım kurduk. Eksik gördüğümüz mevkilerde 2-3 takviye ile takımı tamamlayarak sezona başlayacağız. Yönetim ve teknik ekip olarak ilk hedefimiz olan şampiyonluk için yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Mustafa Şahinyılmaz “Hedeflerimize ulaşmak için şirketleşme şarttı”

 Şirketleşme süreciyle de ilgili kısa bir açıklamada bulunan Şahinyılmaz, “Kulüp olarak yeni bir yapılanmaya gidiyoruz ama şirketleşme süreci biraz yavaş işliyor. Formalarla ilgili sponsorluk anlaşmaları yaptık. Bir takım görüşmelerimiz halen devam ediyor. Kısa vadedeki şampiyonluk hedefimizin yanında orta ve uzun vadede hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz var ve bu hedeflerimize ulaşmak için şirketleşmek şarttı. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Şampiyonluk için hazırlanan takımız”

 Basın toplantısında Teknik direktör Levent Devrim yaptığı konuşmada   “Ben proje adamıyım. Buraya da öncelikli hedefimiz olan şampiyonluk ve ileriye yönelik projeler için geldim. Sıfırdan bir takım kuruyoruz. Aldığımız oyuncular süper lig ve 1. Lig tecrübesi olan şampiyonluk yaşamış kaliteli ve tecrübeli oyuncular. Takımı toparlamakta biraz geç kaldık ama bunlar profesyonel futbolcular, uyum sürecini kısa zamanda atlatacağımızı umuyorum. Kondisyon yüklemesi, takdik ve teknik çalışmalarla Afyon kampımızı sonlandırarak lige hazırlanıyoruz. Eksik olan mevkilerde 2-3 takviye daha yaparak, takımı tamamlayacağız. Pendikspor camiasının şampiyonluğu ne kadar arzuladığını biz de, oyuncularımız da çok iyi biliyoruz ve bunun için ne gerekli ise onu yapacağız. Bu yol dikenli bir yol. Takımla ilgili aşmamız gereken sıkıntılar olabilir, performansını yeterli görmeyeceğimiz oyuncular olabilir. Bu yüzden tam bir takım olabilmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Ama Pendikspor camiası ve taraftarı rahat olsun ve bizi her durumda desteklemeye devam etsin. Çünkü şampiyonluğu arzulayan, şampiyonluğun anlamını ve getirisini bilen bir takımımız var dedi.

Futbolculardan Devrim hocaya yaş günü sürprizi

Basın toplantısı sonrası 52 yaşına giren Devrim hocaya futbolcular, barbekü partisi ve doğum günü pastası ile hoş bir doğum günü sürprizi yaptılar. Devrim hoca bu güzel süpriz için, Başkan Mustafa Şahinyılmaz ve futbolculara teşekkür etti..