Editör Halil Güler
  05-11-2020 14:44:00

2. DALGA COVİD-19 BELASINA DİKKAT

Dünya’da  ve ülkemizde insanlara her geçen gün kabus olan, can almaya devam eden 
Covid -19 Virüs fazlasıyla yayılmaya ve can almaya devam ediyor. 
Bu sürecte bizlere düşen en büyük görevler düşüyor.
Bu görevlerin en başında  (MMT) Maske, Mesafe, Temizlik bu üç kurala uyduğumuz zaman bu süreçten en kısa zaman da kurtulmayı umut ediyorum.
BİRAZ DAHA DİKKAT
Biliyorum insan yaşamında bir takım değişiklikler yapmayı hiç sevmez. Her zamanki gibi arkadaşlarla gezip dolaşalım, bir takım yerlerde eğlenelim, gibi alışkanlıklarımız maalesef devam ediyor. Covid - 19 hastalığı  Dünya’da ve Ülkemizde maalesef 2. dalga olarak yaşamımızı tehdit ediyor. İnsan yaşamında ilk defa can korkusuyla hayatımızda büyük değişiklikler yaşamaya başladık. 
Ülke olarak biraz daha dikkatli olmazsak yine eski sürecden daha kötü olabiliriz. 
Bundan sonra yaşantımızda, ticarette, çalışmalarımızda, hatta çocuklarımızın okul hayatlarında büyük değişiklikler olur. 
Bu değişiklikler yalnız Türkiye’de değil, bütün Dünya ülkelerinde yaşanacak. Özellikle de sağlığımızın korunması açısından çok uzun bir süre yüzümüzde maskesiz dışarı çıkamayacağımızın  işaretleri veriliyor.
Eğer biraz dikkatli olmazsak, kurallara uymazsak inanın Covid - 19 illeti bizleri evlerimize günlerce, aylarca hapsedecek. 
Hayatta sağlıklı ve mutlu olmak istiyorsanız önce kurallara uyarak sağlık diyoruz ve sağlığımıza dikkat etmeliyiz.
 Covid-19 kimseye torpil yapmaz. Onun için kimse özel değildir.  bu süreçte kendimize ve çevremize biraz daha DİKKAT diyoruz.
  Bu yazı 5511 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI