BAKAN KURUM’DAN PENDİKLİLERE ÇİFTE MÜJDE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Pendik İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Pendik Buluşması’na katıldı.
 Tarih: 20-05-2023 16:09:41
BAKAN KURUM’DAN PENDİKLİLERE ÇİFTE MÜJDE

BAKAN KURUM’DAN PENDİKLİLERE ÇİFTE MÜJDE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Pendik İlçe Teşk
ilatı tarafından düzenlenen ‘Pendik Buluşması’na katıldı.


  •  
  •  
  •  

Pendik Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, partililer ve Pendikliler katıldı.

CUMHURBAŞKANIMIZDAN HELALLİK İSTEMEMİZ LAZIM…

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, seçimlere sayılı günler kala ilk seçimmiş gibi çalışacaklarını ve rehavete kapılmayacaklarını belirterek; “Gayretimizi ve motivasyonumuzu asla bozmamamız gerekiyor. Bizim Cumhurbaşkanımızdan helallik istememiz lazım. Aslında 1. turda bütün Türkiye’de teşkilat olarak bu işi bitirmeliydik” dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, seçimlerin 1. Turunda yakalanan başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek; “Ama 1. Maç bitti. Maçın devre arası değil. 2. Maça çıkıyoruz. Sanki ilk maç oynanmamış gibi yeniden galip gelmemiz lazım. Pendik teşkilatı bunu başaracaktır, ben inanıyorum. Belki hedef olarak koyduğumuz oranı yakalayamamış olabiliriz, ama şimdi önümüzde bir fırsat var bu fırsatı hep beraber değerlendireceğiz. Gece gündüz çalışıp bu hedefi yalayacağız inşallah.”   

BAKAN KURUMDAN PENDİKLİLERE MÜJDE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı konuşmasında, deprem bölgesinde bugüne kadar 173 bin konut, dükkân, sanayi sitesinin inşa çalışmalarına başladıklarını,Pendik’te ise Orta, Dumlupınar ve Ertuğrulgazi mahallelerinde dönüşüm çalışmalarının süratli bir şekilde yürüttüklerini belirterek Pendiklilere iki millet bahçesi müjdesi vererek ilçedeki mülkiyet sorununu çözeceklerini belirtti.  

BU YIL 319 BİN KONUT TESLİM EDECEĞİZ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki vatandaşların Cumhur İttifakı’na rekor oyla destek verdiğini ve depremin etkilediği 11 şehirde gece-gündüz çalıştıklarını ifade ederek; “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde deprem bölgesinde bugüne kadar 173 bin konut, dükkân, sanayi sitesinin inşa çalışmalarını başlattık ve şantiyelerimiz harıl harıl çalışıyor. İnşallah bir yıl içerisinde 319 bin, toplamda da 650 bin konutumuzu depremzede kardeşlerimize teslim edeceğiz.” bilgisini verdi.

“Pendik’te Orta, Dumlupınar ve Ertuğrulgazi mahallelerinde dönüşüm çalışmalarını süratli bir şekilde yürütüyoruz”

Pendik’in sorunlarıyla her daim ilgilendiklerini ifade eden Bakan Kurum, “Pendik’te Orta, Dumlupınar ve Ertuğrulgazi mahallelerinde dönüşüm çalışmalarını süratli bir şekilde yürütüyoruz. Yayalar, Gelinpınarı Tepesi’ni de Ertuğrulgazi Mahallemizin dönüşümü için rezerv alan olarak kullanacağız. Özellikle Ertuğrulgazi, Velibaba, Çınardere, Çamçeşme ve Fevzi Çakmak mahalleleri olmak üzere Pendik’in tamamında evlerinin kentsel dönüşüme girmesini talep eden her bir kardeşimize destek vereceğiz.” şeklinde konuştu.

“Yeşil Pendik için ilçemizde iki millet bahçesi daha yapıyor, ailelerimizin mülkiyet ve tapu problemlerini çözüyoruz

Pendik’in çehresini değiştirecek çalışmalarla birlikte, vatandaşın sorunlarını giderecek faaliyetlere de odaklandıklarını söyleyen Bakan Kurum, “Yeşil Pendik için ilçemize iki millet bahçesi daha yapıyoruz. Güzelyalı sahiline bir millet bahçesi yapıyoruz. Ayrıca, Dolayoba Mahallesinde ailelerimizin mülkiyet sorunlarını çözüyoruz. Şimdi de, Pendik Şahintepe’de 400 bin metrekarelik alandaki tapu problemlerinin çözülmesine yönelik çalışmalarımızı başlattık.” müjdesini verdi.

Programın ardından Bakan Murat Kurum, Pendik'teki "Gençlik Konseri" etkinliğine katıldı.

 
  Bu haber 2030 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Gündem Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI