BBP Lideri Destici, Erken seçim için tarih verdi!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
 Tarih: 23-04-2024 14:22:48
 BBP Lideri Destici,  Erken seçim için tarih verdi!
BBP Lideri erken seçim için tarih verdi!

BBP Lideri Destici,  Erken seçim için tarih verdi!

 
 
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde istediğini alamadığını itiraf eden Destici, erken seçim için tarih verdi. Ekonomiye ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Destici, hükümete asgari ücret ve emekli maaşları konusunda çağrıda bulundu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı bir programda merak edilen sorular cevapladı. Bir önceki yerel seçimlere göre partisinin il, ilçe ve beldelerde başarısını katladığını söyleyen Mustafa Destici, Cumhur İttifakı'nın ise istediği başarıyı yakalayamadığını belirtti.

 

Cumhur İttifakı olarak özellikle büyükşehirlerde ve Anadolu'daki bazı illerde beklediğimiz başarıyı yakalayamadık. 3 büyükşehir zaten muhalefetin elindeydi ama Bursa, Balıkesir gibi büyükşehirleri kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. 

 

Bir rüzgar esti, bu rüzgarın önünde Afyon, Kütahya, Denizli, Amasya, Adıyaman gibi şehirler de duramadı ve CHP'nin yönetimine geçti. Milletimizin tercihine saygılıyız. Benden olmayana hizmet yok anlayışıyla hareket etmezler inşallah.

Yerel seçimden sonra oluşan siyasi atmosfer olumlu gidiyor. PKK'nın siyasi partisinin yaptıkları hariç. Diğer alanlarda bir uzlaşı var. Sayın Özgür Özel'in makama saygı göstereceğiz açıklaması, bayramda tebrikleşmeleri, Erdoğan'ın kendisini kabul edeceğini söylemesi. Bu tavır siyaseti yumuşattı. Erken seçim gündemleri de yok." Kaynak:İnternethaber

  HABER GALERİ
  Bu haber 545 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İstanbul Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI