Fenerbahçe iki transferi birden açıkladı!

Fenerbahçe resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Tiago Çukur ile 4 yıllık; Joshua King ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
 Tarih: 14-07-2022 01:00:00
Fenerbahçe iki transferi birden açıkladı!

Fenerbahçe, Norveçli futbolcu Joshua King ile 2 yıllık, 19 yaşındaki forvet Tiago Çukur ile de 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, 19 yaşındaki milli futbolcu Tiago Çukur ile 4 yıllık sözleşmenin imzalandığını duyurdu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Tiago Çukur'un imza töreninin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki'nin katılımıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamada, "Tiago Çukur'a 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçe'miz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadesi de kullanıldı.

TIAGO ÇUKUR: "BİR RÜYA GERÇEKLEŞTİ"

Transferinin resmiyet kazanmasının ardından kulüp televizyonuna konuşan genç futbolcu, "Benim ve ailem için muhteşem bir his. Hayatım boyunca Fenerbahçe taraftarıydım. Dolayısıyla bir rüya gerçekleşti. Başlamak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki ise, Tiago Çukur'un uzun yıllar sarı-lacivertli takıma hizmet edeceğini belirterek, "Geleceğe adım atmak istedik, güzel bir transfer olduğunu düşünüyoruz. Potansiyeli, ruhu yüksek bir futbolcu. Milli Takım'a seçilerek kendisini ispat etme aşamasına gelmişti" sözlerini kullandı.

JOSHUA KİNG 2 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI!

Fenerbahçe Kulübü, Norveçli futbolcu Joshua King ile 2 yıllık sözleşmenin imzalandığını duyurdu.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Joshua King'in imza töreninin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki'nin katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Joshua King'e 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadesi de kullanıldı.



JOSHUA KING: "ATMOSFERİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Joshua King, imzasının ardından "Muazzam bir his yaşıyorum. Benim 8 yaşından bu yana iki tane arkadaşım koyu Fenerbahçeli. Hatta bir tanesi, çocuğuma 3-4 yıl önce Fenerbahçe forması hediye etti. İnşallah bu formayı sen de giyersin dedi, o gün geldi. İnşallah hedefimize ulaşıp kupa kazanacağız. Arkadaşlarımla Fenerbahçe maçı izledim. Dolayısıyla atmosferi sabırsızlıkla bekliyorum, onların önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum." şeklinde konuştu.

"HOCAMIZIN İSTEDİĞİ BİR İSİMDİ"

King'e imzasında eşlik eden Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki ise, "Hayırlı olsun, hocamızın istediği bir ismi daha kadromuza kattık. Kendisi Fenerbahçe'ye, Türk kültürüne uzak bir isim değil. Kendisini tanıyınca herkes görecek. Premier Lig görmüş, Norveç Milli Takımı'nda kaptanlık görmüş, çok önemli bir oyuncu. Dinamik bir oyun yapısı var, hocamızın oyun sistemine uyan. Sabırsızca beklemesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Bu haber 34442 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Spor Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI