MADEF “AFYONKARAHİSAR MARMARA DERNEKLER FEDERASYONU”NUNDAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAGRISI

MADEF “AFYONKARAHİSAR MARMARA DERNEKLER FEDERASYONU”NUNDAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAGRISI MADEF “Afyonkarahisar Marmara Dernekler Federasyonu, ve Afyonkarahisarlı iş adamı Yönetim kurulu başkanı İrfan Kocabaş’ın yaptığı Fortes Mühendisliğin sponsorluğunda Orhantepe DSİ ARGE Eğitim Merkezinde birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldiler.
 Tarih: 16-01-2023 16:33:34   Güncelleme: 18-01-2023 14:40:34
MADEF “AFYONKARAHİSAR MARMARA DERNEKLER FEDERASYONU”NUNDAN BİRLİK VE BERABERLİK  ÇAGRISI

MADEF “AFYONKARAHİSAR MARMARA DERNEKLER FEDERASYONU”NUNDAN BİRLİK VE BERABERLİK

ÇAGRISI

MADEF “Afyonkarahisar Marmara Dernekler Federasyonu, ve Afyonkarahisarlı iş adamı Yönetim kurulu başkanı İrfan Kocabaş’ın yaptığı Fortes Mühendisliğin sponsorluğunda Orhantepe DSİ ARGE Eğitim Merkezinde birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldiler. Kahvaltılı toplantıya Afyonkarahisarlı Istanbul vali yardımcısı Hasan Gözen, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Boztepe, Fatih Kaymakamı Çafer Sarılı, AK Parti MHYK kadın kolları başkanı Nurdoğan Yüzbaşıoğlu, Psikolog Serap Duygulu, İski Daire Başkanı Secaattin Güçlü, Esenle Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat, Fortes Yönetim kurulu başkanı İrfan Kocabaş ve Yavuz Kılıç katıldılar. MADEF” Afyonkarahisar’lıların birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı kahvaltılı toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Federasyon başkanı Ömür Gülseven tanışma ve kaynaşma programımıza hoş geldiniz. 2010 yılında kurulan federasyonumuz bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde başarılı

işlere imza atmıştır. Federasyonumuz da bugüne kadar görev yapmış tüm başkanlarımızı kutluyorum. Marmara Bölgesinde yaklaşık 120 bin hemşehrimiz yaşamaktadır. Federasyonumuza 19 derneğimiz üyedir ve gün geçtikçe sayıları artmaktadır. Amacımız gelenek görenek ve kültürümüzü gelecek nesillere aktarabilmektir dedi. Kahvaltılı toplantının ana sponsoru Afyonkarahisarlı İş adadmı Fortes Mühendislik Yönetim kurulu başkanı İrfan Kocabaş’ta yaptığı selamlama konuşmasında. İklimlendirme sektöründe 2006 yılından itibaren faaliyete başlayan Fortes Mühendislik, sektördeki gelişim ve değişimin öncüsü olarak inovasyonu kurumsal yapısı ile özleştirmiş Türkiye’nin lider ısıtma grubu konumundadır. Fortes Doğalgaz bünyesinde Doğalgaz Taahhüt, Mekanik Taahhüt, Elektrik Taahhüt, İnşaat ve Verimli Enerji Sistemleri sunarak 6 faaliyet alanında hizmet veren Fortes Mühendislik şirketler grubunun bir parçasıdır. Gelişime yönelik yatırımları ve güçlü altyapısıyla Maltepe Cevizli de bulunan kurumsal satış ve operasyon merkezi, 35 şubesi, 250 araçlık hizmet filosu, 550 personeli ve 250 ustasıyla beklentilerin üstünde hizmet üretiyor. İstanbul, Kocaeli, İzmir, Balıkesir, Manisa, Bursa, Konya, Antalya, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Kilis, Giresun ve Trabzon’da bulunan Şubeleri ile 81 ilde yayılmış geniş satış ve hizmet ağı ile ısıtma soğutma sektöründe çözüm sunmaktadır dedi.

Istanbul Vali yardımsıcı Hasan Gözen ve kaymakamlar yaptıkları selamlama konuşmalarında Afyonkarahisarlı hemşerilerinini  birlik ve beraberlik içinde olduklarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kahvaltılı toplantının düzenlenmesinde  büyük çalışmaları olan Madef halkla ilişkilerden sorumlu Mehmet Çaylak’a  ve emeği geçen tüm federasyon yetkililerini tebrik ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

  Bu haber 2293 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Gündem Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI