MADEF "Afyonkarahisar Marmara Dernekler Federasyonu" Dernek başkanlarıyla federasyon Genel Merkezinde bir araya geldiler.
Federasyon Genel Merkezinde yapılan toplantıya, Osman Batı, Pendik Afyonlular Derneği.
Basri Eryılmaz, Afyonkarahisar Dayanışma ve iyileştirme Derneği. Hasan Güven, Afyon Kale spor Derneği. Özgür Birtan, Afyonkarahisar Sultandağ’lılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği. Mustafa Güler, Afyonkarahisar Gönüllüleri Derneği başkanları ve yönetim kurulu üyeleri toplantıya katıldılar.
Afyonkarahisar MADEF “Marmara Federasyon Genel Merkezinde Genel Başkan Ömür Gülseven başkanlığında yapılan toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Federasyon Başkanı Gülseven, Afyonkarahisar derneklerinin Madef çatısı altında birleşmelerinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başkan Gülseven. Madef çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar’ın kültürünü yaşatmak için birlikte çalışmaların yapılmasının önemine vurgu yaptı. Toplantıda dernek başkanları da Madef çatısı altında birleşmenin, birlik ve beraberlik içerisinde önemli sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılması için büyük bir fırsat olduğunu açıkladılar.
İLETİŞİM Aydıntepe, Damla Sk., 34947 Tuzla/İstanbul
Genel Başkan Ömür Gülseven Gsm : 0532 70534 03