(Önceki) Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik AK Parti İlçe Teşkilatının İftarına Katıldı.
Bir Önceki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç AK Parti Pendik İlçe Teşkilatının iktar yemeğine katıldı.
Bakan Tunç iftar programında yaptığı kısa selamlama konuşmasında Birlik Beraberlik çağrısında bulundu.
AK Parti Pendik İlçe Teşkilatımızın düzenlediği iftar programında yol arkadaşlarımızla aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadık.
Ramazan’ın bereketiyle bir araya gelen teşkilatımızın güçlü birlik ve beraberliğini, vefa duygusunu ve dava şuurunu bir kez daha görmek bizlere büyük bir güç verdi.
AK Parti, vefayı ve kardeşliği esas alan büyük bir teşkilattır. Bu hareketin en büyük gücü ise teşkilatlarımızın samimiyeti, fedakârlığı ve milletimizle kurduğu gönül bağdır.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimizin duasını, desteğini ve güvenini arkamıza alarak Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.
Bu anlamlı buluşmada emeği olan İl ve Pendik İlçe Teşkilatımıza, Pendik Belediyemize ve gönül soframızı paylaşan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi. Bakan Tunç,