Hatice Erdoğan ‘Esila’ Adlı Şiir Kitabının İmza Gününde Okurlarıyla Buluşuyor
Şehrin Şairleri Şiir Grubu üyesi, yazar Hatice Erdoğan, “Esila” adlı eserinin imza günü ve söyleşi programında okurlarıyla bir araya gelecek.
Pırlanta Davet Evi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek yazar buluşmasında Hatice Erdoğan, eserini okurları için imzalayacak ve edebiyat yolculuğuna ilişkin söyleşide bulunacak.
“Esila – Yenilgim Kaç Sen Eder?” adlı eseriyle edebiyatseverlerin karşısına çıkan Erdoğan’ın imza günü, 2 Temmuz Perşembe günü, saat 13.00 ile 17.00 arasında düzenlenecek.
Edebiyat ve şiir tutkunlarını bir araya getirmesi beklenen etkinlik, Hamidiye Mahallesi Petrol Yolu Caddesi No: 355 adresindeki Pırlanta Davet Evi’nde gerçekleştirilecek.

Şehrin Şairleri Şiir Grubu üyelerinden Hatice Erdoğan’ın okurlarıyla doğrudan iletişim kuracağı programda, katılımcılar hem kitabı imzalatma hem de yazarla sohbet etme imkânı bulacak.

ETKİNLİK BİLGİLERİ
Etkinlik: Hatice Erdoğan İmza Günü ve Yazar Buluşması
Eser: Esila
Tarih: 2 Temmuz Perşembe
Saat: 13.00–17.00
Yer: Pırlanta Davet Evi
Adres: Hamidiye Mahallesi Petrol Yolu Caddesi No: 355

