Galatasaray'dan şampiyonluk maçına itiraz!

Galatasaray, bugün Arkas Spor ile oynanan kupa finalinde skorun tabelaya yanlış yansıtıldığı için hukuki girişimlerde bulunulacağını açıkladı.
 Tarih: 13-04-2022 23:00:00
Galatasaray'dan şampiyonluk maçına itiraz!

Galatasaray, erkekler voleybolda bugün Arkas Spor ile oynanan kupa finalinde skorun tabelaya yanlış yansıtıldığını, maçın hakemleri ve gözlemcileriyle ilgili hukuki girişimlerde bulunulacağını açıkladı.

Sarı-Kırmızılı Kulübün resmi açıklamasında, "Bugün, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın, Arkas Spor ile oynadığı AXA Sigorta Kupa Voley Finali'nin ilk setinde 19-17 önde olduğumuz esnada kaybettiğimiz sayı sonrası 19-18 olması gereken skor, tabelaya 19-19 olarak yansıtıldı.

Teknik ekibimiz ve istatistik antrenörümüzün anında itirazına ve 2. set sonunda da menajerimizin maçın gözlemcisini uyarmasına rağmen maçın hakemleri itirazımızı kabul etmeyip skorun doğru olduğunu savunmuşlardır.

Galatasaray Spor Kulübü olarak elimizdeki mevcut görüntülerle, şu andan itibaren Türkiye Voleybol Federasyonu nezdinde maçın hakemleri ve gözlemcileri hakkında gerekli tüm hukuki girişimleri yapacağımızı belirtmek isteriz." ifadelerine yer verildi.

Etiketler
  Bu haber 34401 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Spor Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI