DERNEK BAŞKANLARI YOĞUN BİR KATILIM GÖSTERDİ

Seçim çalışmalarını lokma dağıtımı, esnaf ve semt pazarları ziyaretleri, hane halkıyla buluşmaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği geniş kapsamlı toplantılarla günden güne hızlandıran MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Şahin, 30 Nisan sabahı Pendik Dernekler Federasyonu çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Anadolu Yakasındaki il dernekleri başkanlarıyla  Pendik Onx Cafe'de kahvaltı programında bir araya geldi.

ZONDEF Genel Başkanı ve aynı zamanda PENDEF Genel Başkanı Ziya Öncan başkanlığındaki bir çok dernek başkanının katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilk olarak söz alan Ziya Öncan, ev sahipliğinden dolayı Murat Şahin ve ekibine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Milletvekili adayımız Murat Şahin bey, sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz cok değerli bir arkadaşımız ve dostumuzdur. Aynı zamanda PENDEF ailemizle de sıkı ilişkiler içinde olan ve bize bir çok konuda yardımcı olan destek veren bu değerli dostumuza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. PENDEF olarak seçilebilecek Pendikli tek aday olan Murat Şahin beyi bu yolda destekleyeceğiz. Sizlerde benimle hem fikir olarak Murat beyi destekleme sözü veriyormusunuz.” Şeklinde konuşarak PENDEF üyesi dernek başkanlarından bu konuda söz vermelerini istedi ve üyelerden tam destek sözü aldı.

 

 

ŞAHİN, “PENDİKLİ TEK ADAY BENİM VE DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR”

Daha sonra söz alarak kısa bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Murat Şahin de, “Başkanımın bu güzel konuşmasından ve övgü dolu sözlerinden sonra benim söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. Ben 45 yıldır Pendik'te ikamet eden ve ticari işleri burada olan Pendik'li bir kardeşinizim. Çıkmış olduğum bu yolda MHP 5. Sıra milletvekili adayı olarak Pendik’ten seçilebilecek sırada olan bir tek ben varım. Bu nedenle siz değerli başkanlarımdan 14 Mayıs seçimleri için destek istiyor ve bekliyorum. Sayın başkanımızın sizlerden sözünü aldığı desteğiniz için de şimdiden teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Kahvaltı programına katılan Milletvekili Hilal Atmaca Dilber’in de kısa bir konuşma yaptığı program, milletvekili adayı Murat Şahin’in masaları tek tek dolaşarak misafirlerine hal hatır sorması ve günün anısına hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.