Jesus'tan açıklama! "Kimi istersem seçebilirim"

Adı bir süredir Fenerbahçe ile anılan ve taraftarları merakla bekleten Jorge Jesus'tan sarı-lacivertlileri heyecanlandıracak açıklamalar geldi.
 Tarih: 08-05-2022 16:00:00
Jesus'tan açıklama!

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Jorge Jesus, Brezilya basınına geleceği hakkında çaprıcı açıklamalarda bulundu. Kısa zaman içerisinde Portekiz'e döneceğini aktaran Jesus, sarı-lacivertli ekibin kendisini beklediğini ve karar vermesi gerektiğini dile getirdi.

Jorge Jesus'un açıklamaları şöyle:

"Flamengo, her açıdan kariyerimin zirvesiydi. Orada geçirdiğim zaman benim için tarihi. Sadece kazandığımız şampiyonluklar için değil, oyuncularla olan ilişkim için de. Hiç bu kadar bir olduğumuz bir takımım olmadı. Beni çok sevdiklerini hissettim. Oyuncular ile aramda çok güçlü bir uyum olduğunu hissediyordum."

"Portekiz'e geri döndüğümde kariyerimle ilgili ne yapacağımı düşünmeye başlamam gerekecek. Gittiğimde karar vermek zorunda kalacağım. En çok istediğim şey Flamengo'nun hak ettiği hedeflere ulaşabilmesi. İlerde Flamengo'nun koçu olabilirim, bilmiyorum, bir yıl iki yıl... Şimdi boştayım ve kimi istersem seçebilirim. Belki bir iki ay içerisinde bir takımla anlaşacağım. Şu anda kafamda sadece geri dönmek ve antrenman yapmak var. Bu kadar."

Etiketler
  Bu haber 34372 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Spor Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI