19 Ağustos Cumartesi günü, MHP Pendik İlçe Binası’nda düzenlenen tanışma toplantısına Pendik’te faaliyet gösteren basın mensupları yoğun bir katılım gösterdi. Pendik Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Güleç’in de hazır bulunduğu toplantıda, yeni ilçe başkanı Kaya, kongre süreci, teşkilat çalışmaları, basınla ilişkiler ve önümüzdeki yerel seçimler konularında basın mensuplarına bilgi paylaşımında bulundu.

MHP Pendik İlçe Yönetimi olarak yoğun bir çalışma sürecinde olduklarını ifade ederek, “MHP, halk için vardır, halkın sorunlarını çözmek için çalışmaktadır. Bundan sonra da böyle olacaktır.” Mesajı veren Kaya, “Pendik özelinde teşkilatlanma çalışmalarını en hızlı şekilde tamamlayarak, yerel seçime hazırlanacağız. Pendik olarak hedefimiz MHP bayrağını daha da yukarılara taşıyarak, halkımızın güven ve teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Yerel seçimde MHP Pendik İlçe Teşkilatı olarak tam ve tek vücut halinde sahada olacak ve halkımızın gönlündeki teveccühünün sandığa yansımasını sağlayacağız.” Şeklinde konuştu.

Kaya konuşmasının devamında ise basınla ilişkiler konusunda da, “Biz Pendik basınıyla çok daha iyi bir iletişim halinde olmayı arzuluyoruz. Bu konuda bire bir görüşmeler yapacağız ve eksiklerimiz veya hatalarımız varsa bunları telafi edeceğiz. Bizim için çok değerli olan basınımızın da bize gereken desteği vermesini arzuluyoruz.” Dedi.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda söz alan basın mensupları da, yeni ilçe başkanı Kerim Kaya’ya hem merak ettikleri konularda sorularını sordular, hem de temennilerini dile getirerek üstün başarılar dilediler.