Pendikspor sosyal medya hesaplarından, Kulüp Başkanı Mahmut Türkoğlu’nun şu açıklaması paylaşıldı:
"Kulüp tarihimizde ilk defa mücadele ettiğimiz 1. Lig'de sezon sonuna gelmiş bulunuyoruz. Ligin başında hedeflediğimiz play-off potasının içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ligi ilk iki sırada bitiren ve Süper Lig'e yükselen Samsunspor ile Çaykur Rizespor'u tebrik ediyorum. 

Pendikspor olarak, ilk ikiden direkt olarak Süper Lig'e yükselme ihtimalimizi son maça kadar koruduk ve ligi üçüncü sırada bitirerek Play-off finaline doğrudan katılma hakkını elde ettik. 

 

Şimdi önümüzde son 1 maç var
Play-off müsabakalarında mücadele edecek olan Eyüpspor, Göztepe, Sakaryaspor ve Bodrumspor birbirinden kıymetli camialar. Eyüp kadro kalitesiyle, Göztepe ve Sakarya tecrübeleriyle, Bodrumspor ise mücadele gücüyle herkesin takdir ettiği takımlar. 

Play-Off finali için umudum karşımıza çıkacak olan rakibimizle güzel bir mücadele ortaya koyarak, hak edenin kazandığı, güzel futbolun oynandığı, keyifli bir mücadele olması.

Süper Lig yolunda, tüm Pendiklileri Pendikspor Passolig Kart almaya ve play-off final maçımızda omuz omuza olmaya davet ediyoruz. 
Biz hazırız. Play-Off finaline Pendikspor tarihindeki en yüksek katılımlı taraftar desteğiyle gideceğiz.
Bizim için hayırlıysa, Süper Lig'e çıkmak istiyoruz.

Pendikspor bunu hak ediyor. Pendikspor taraftarı bunu hak ediyor.

Sonuç her ne olursa olsun; bize bu heyecanı yaşatan futbolcu kardeşlerime, Teknik Direktörümüz Osman Özköylü ve ekibine, kulüp yöneticileri ve personelimize, ilçemizin Belediye Başkanı Sayın Ahmet Cin'e, basın mensuplarımıza, sponsorlarımıza ve bizi ne deplasmanda ne de evimizdeki maçlarda yalnız bırakmayan kıymetli taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.

 

#HayallerimizVar

Mahmut Türkoğlu
Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı”