Pendik Belediyesi Hayaltepe Sosyal Tesisleri’nde, 21 Ağustos Pazartesi akşamı düzenlenen veda yemeğine, Yalova Valisi Hülya Kaya ve eşi, belediye başkanı Ahmet Cin ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu ilçe protokolü, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.


Programda söz alan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendiklilerin Dr. Hülya Kaya’yı çok sevdiğini ve yeni görev aldığı Yalova’da da çok sevileceğini düşündüğünü ifade etti.

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya ise yaptığı konuşmada,

“Yalova Valiliği’ne atanmam dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Ayrılırken hüzünlüyüm. Göreve yükseldiğim için mutluyum. Biz bu üç yıllık sürede aile olduk. Bir kuş yuvadan ayrılır gibi hissediyorum. Pendik’e geldiğim ilk günden, ayrıldığım güne kadar göstermiş olduğunuz samimiyet, ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Sağolsun belediye başkanımızla, mesai arkadaşlarımızla güzel işler yaptık. Yeni atanacak kaymakamımızla da bu güzel işlerin devam etmesini temenni ediyorum. Devlette devamlılık esastır. Son olarak; Yalova’ya atanmam vesilesiyle tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.

Yalova çok uzak bir yer değil. Yalova’da bir eviniz var. Ne zaman yolunuz düşerse uğramanızı çok isterim. Orada bir dostunuzun olduğunu bilmenizi isterim. Haklarınızı helal edin. Emeklilik yıllarımda yeniden Pendik’te olmayı düşünüyorum. Ailelerinize selamlarımı, hürmetlerimi iletirsiniz. Çok sağ olun, var olun.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından davetlilerin tek tek elini sıkarak vedalaşan Vali Dr. Hülya Kaya, sevenlerine tebrik çiçekleri göndermek yerine AFAD’a bağış yapmalarını rica etti.