AFYONLULAR BÜKME GÜNÜNDE KARTAL PROTOKOLÜ BİR ARAYA GELDİ.

Afyonkarahisar Derneği’nin her ay üçünde geleneksel olarak düzenlediği bükme günü Kartal dernekler Federasyonunda yapıldı. Bükme gününe Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, MHP İlçe başkanı Zübeyir Kurt, Kartal Belediye başkan Yardımcıları, Adem Ucar, Olcay Özgün, Marmara Afyonlular Federasyon Başkanı Ömür Gülseven, Darıca Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği.Yönetim .Kurulu Başkanı Cafer Üstü
 Tarih: 08-12-2023 16:48:25   Güncelleme: 09-12-2023 15:21:25
AFYONLULAR BÜKME GÜNÜNDE KARTAL PROTOKOLÜ BİR ARAYA GELDİ.

AFYONLULAR BÜKME GÜNÜNDE KARTAL PROTOKOLÜ BİR ARAYA GELDİ.

Kartal Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen “Memleket Buluşmaları” programının ilkinde İstafder Afyonkarahisar Derneği evsahipliği yaptı. 

Afyonkarahisar Derneği’nin her ay üçünde geleneksel olarak düzenlediği bükme günü Kartal dernekler Federasyonunda yapıldı. Bükme gününe   Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu,  MHP İlçe başkanı  Zübeyir Kurt, Kartal Belediye başkan Yardımcıları, Adem Ucar,  Olcay Özgün, Marmara Afyonlular Federasyon Başkanı Ömür Gülseven, Darıca Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği.Yönetim .Kurulu Başkanı Cafer Üstü, Marmara dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Sultandağı dernek başkanı Özgür birtan, Afyonkarahisar dernek başkanı Murat Saltık, Afyonkarahisar Derneği Kadın Kolları Başkanı, Yunus mahallesi Muhtar Adayı Emine Seyhan,AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Taslak , AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayları Nizamettin Altıntaş ve Murat Büyükçe, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı. birçok davetli katıldı. Kartal Dernekler Federasyonu Başkanı Kubilay Salihvatandaş Haziran ayına kadar Federasyon Genel Merkezimizde yapacağımız programlar sonrası tüm derneklerimizin birlikteliğinde Kartal Meydanında “Memleket Buluşmaları”programı  düzenleyecekleri bildirdi.  Bükme gününde bir konuşma yapan Afyonkarahisar derneği Başkanı Murat Saltık, “Bugün bükme günümüzü Kartal Dernekler Federasyonunda yapıyoruz, Bu imkanı bizlere sunan  Kartal  Dernekler  Federasyonu Başkanı ve Yönetimine Teşekkürlerimi sunuyorum,  Afyonkarahisar’ımızın  Gelenek ve Göreneklerini  Istanbul’da yaşatmak için  her ayın üçünde gerçekleştirdiğimiz bükme  günüde bizleri yalnız bırakmayan İlçe kaymakamımıza, siyasi parti ilçe başkanları ve davetlilere teşekkür ediyorum dedi. Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı yaptığı selamlama konuşmasında, Istanbu lda yaşayan Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin bu tür gelenek ve göreneklerini Istanbul da yaşatmaları takdirle karşılanacak bir çalışma. Bu tür çalışmalar diğer illerimize de örnek olur dedi. Kaymakam Çakıcı, Afyonkarahisarlılar dernek başkanını ve dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

  HABER GALERİ
  Bu haber 1944 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İstanbul Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI