Başkan Ahmet Cin ve Kaymakam Mehmet Yıldız, Muhtarlarla Buluştu

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ile birlikte muhtarlarla bir araya geldi. Buluşmada Pendik’te devam eden projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 Tarih: 23-05-2024 18:59:36
Başkan Ahmet Cin ve Kaymakam Mehmet Yıldız, Muhtarlarla Buluştu

Başkan Ahmet Cin ve Kaymakam Mehmet Yıldız, Muhtarlarla Buluştu

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ile birlikte muhtarlarla bir araya geldi. Buluşmada Pendik’te devam eden projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız’ın da katılımıyla yerel seçimlerin ardından görevine devam eden ve yeni seçilen muhtarlarla yapılan bu ilk toplantıda, ilçede yürütülen ve planlanan projeler hakkında bilgilendirme yapıldı ve muhtarların öneri ve talepleri dinlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Kuru’nun da hazır bulunduğu toplantıda Başkan Ahmet Cin, muhtarların mahallelerinde yaşanan sorunlara ilişkin görüşlerini alarak, belediye olarak bu sorunlara çözüm üreteceklerini belirtti.Pendik Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Yıldırım da toplantıda söz alarak, ilgi ve alakalarından dolayı Kaymakam Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Ahmet Cin’e teşekkür etti.

  HABER GALERİ
  Bu haber 1074 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İstanbul Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI