İYİ Parti Pendik Başkan Adayı Süleyman Turan Seçim Çalışmalarına 7/24 Devam Ediyor

Yaklaşık 6 yıl süren ilçe başkanlığı görevinin ardından, Genel Başkan Meral Akşener tarafından belediye başkan adaylığı açıklanan Süleyman Turan; “Ben bu seçimi kazanacağım” söylemi ile kolları sıvadı.
 Tarih: 09-02-2024 00:16:12
İYİ Parti Pendik Başkan Adayı Süleyman Turan  Seçim Çalışmalarına 7/24 Devam Ediyor

İYİ Parti Pendik Başkan Adayı Süleyman Turan 
Seçim Çalışmalarına 7/24 Devam Ediyor

 

İYİ Parti Pendik Başkan Adayı Süleyman Turan Seçim Çalışmalarına 7/24 Devam ediyor.

 

 

 

Yaklaşık 6 yıl süren ilçe başkanlığı görevinin ardından, Genel Başkan Meral Akşener tarafından belediye başkan adaylığı açıklanan Süleyman Turan; “Ben bu seçimi kazanacağım” söylemi ile kolları sıvadı.

 

Turan seçim çalışmalarının ilk gününden bu yana hız kesmeden ve her geçen gün artan bir tempo ile ilçenin tüm mahallelerini tarayarak vatandaşlarla, esnaflarla, iş insanları ile, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla bir araya gelerek temaslarını sürdürüyor.

 Turan bu temaslarında seçmenleri dinleyerek onların sorun ve isteklerini not alırken; parti politikaları ve belediyecilik anlayışı ile ilgili bilgiler de aktartıyor.

 

 

Bu çerçevede İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, İBB adayları Buğra Kavuncu ile birlikte Pendik mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantı gününden sonra da saha çalışmalarını sürdürüyor.

 

Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde kentsel dönüşüm mağdurları ile buluşan Süleyman Turan, bu konudaki çözüm önerilerini ve projelerini paylaştı.

 

Sanayi Mahallesi’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen burada da imar sorunları ile ilgili konular hakkında açıklamalarda bulundu. Ve mahalle seçmeninden çözüm için destek istedi.

Kaynarca Salı Pazarı’nda pazarcı esnafı ile buluşan, alışverişe gelen vatandaşlar ile sohbet eden Turan, hayata aktaracağı projelerle vatandaşa nasıl daha ucuza meyve sebze ve gıda malzemesi temin edebilecekleri hakkında bilgiler aktardı.

Turan’ın bu periyotta son durağı Sapanbağları Mahallesi oldu. Sapanbağları’nda kente vizyon katacak birçok projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Turan, Boşnak kökenli vatandaşların yakın ilgisi ile karşılandı. 

 

 

Sahada adeta bir atom karınca gibi çalışan İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, gazetemize yaptığı değerlendirmede ‘Ben bu seçimleri kazanacağım’ sözünü yineleyerek; “Seçim çalışmaları sürecinde sahada gördüğümüz şey vatandaşlarımızın mevcut yönetimi yeterli bulmadığı – memnun olmadığı ve değişim istediğidir. 31 Martta yapılacak olan seçimler bu değişimin gerçekleştirileceği bir seçim olacak. Pendikliler İYİ bir belediyecilik ile tanışacaklar” dedi.

 

  HABER GALERİ
  Bu haber 576 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İstanbul Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI