beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan seks hikayesi beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar sex hikayesi

KENAN ŞAHİN'İN ACI GÜNÜ!

Önceki dönem Pendik belediye Başkanı Kenan Salih Şahin'in babası Kemalettin Şahin (88) Hakk'a yürüdü.
 Tarih: 23-05-2026 13:31:12
KENAN ŞAHİN'İN ACI GÜNÜ!

KENAN ŞAHİN'İN ACI GÜNÜ!

 

Önceki dönem Pendik belediye Başkanı Kenan Salih Şahin'in babası Kemalettin Şahin (88) Hakk'a yürüdü.

Kenan Şahin'in acı günü!

 

Aynı zamanda önceki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un da kayın pederi olan Kemalettin Şahin, rahatsızlığa bağlı olarak bir süredir tedavi görüyordu.

Ömrünü hayır hizmetlerine adayan ve Çamlık Mahallesi'nin Kemalettin Amcası olarak anılan Merhum Şahin, aynı mahallede Erzurumi İbrahim Hakkı Hazretleri Camii'nin dernek başkanlığı görevini de yürütüyordu.

Dernek bünyesinde Hafız yetiştiren bir de Kur'an Kursu bulunuyor.

images.jpg

Merhum Kemalettin Şahin'in Naaşı 23 Mayıs Cumartesi Günü Çamlık Mahallesi'ndeki Erzurumi İbrahim Hakkı Hazretleri Camii'nde İkindi Namazı'nı müteakip kılınacak olan Cenaze Namazı'nın ardından Eski Şeyhli Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Anadolu Kent Haber Gazetesi ailesi olarak Merhuma Allahtan Rahmet Şahin ailesine ve sevenlerine başsağlılğı dilerimç

Anadolu Kent Haber olarak Merhum'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli Ailesi'ne ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Etiketler
  HABER GALERİ
  Bu haber 170 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Dünya Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI