PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ, A. KENT HABER GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ.

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ, A. KENT HABER GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ. Pendik'e atanan Kaymakam Mehmet Yıldız Anadolu Kent Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Halil Güler'i Gazetemiz merkezinde iadeyi ziyarette bulundu.
 Tarih: 20-11-2023 16:14:58   Güncelleme: 20-11-2023 16:59:58
PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ,  A. KENT HABER GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ.

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ,  A. KENT HABER GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Pendik'e atanan Kaymakam Mehmet Yıldız Anadolu Kent Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Halil Güler'i Gazetemiz merkezinde iadeyi ziyarette bulundu.

Pendik'li yerel gazete sahipleri olarak geçtiğimiz günlerde  Kaymakam Mehmet Yıldız' a "Hoş Geldiniz, Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulunmuştuk.

Gazetemizi ziyaret eden Kaymakam Mehmet Yıldız "Pendik İlçesinde görev yapmak her kişiye nasip  olmaz.  Pendik Hava yolu, Deniz yolu, Demiryolu, Marmaray, Metro gibi ulaşımı olan güzel bir ilçe, halkı sevecen, tüm imkanlara sahip bir ilçe Pendik" Pendik Kaymakamı olarak ilçemizde yayın yapan yerel gazeteler ben göreve başladığımda "Hoş Geldiniz, Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundunuz bende şimdi sizlere iadeyi ziyarette  bulunuyorum dedi. İlçemizde yayın yapan gazetelerimiz, İlçemizin sesi, gözü, kulağı olmaya devam ediyorsunuz, bizlerde sizlere her zaman destek olacağız. ,

Anadolu Kent Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Halil Güler, Pendik 'imize yeni atanan Kaymakam Mehmet Yıldız'ı gazetemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kaymakam Mehmet Yıldız'a  gazetemiz ve çalışmalarımız hakıkında bilgi sunduk. Kaymakam  Mehmet Yıldız'a ziyaretlerinden ve güzel sohbetinden dolayı teşekkür ederiz.

Etiketler
  HABER GALERİ
  Bu haber 460 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İstanbul Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI