Bir zamanlar Premier Lig'i sallıyordu, yeni mesleği herkesi şaşırttı

Leicester City ve Leeds United'da oynadığı dönem yıldızını parlatan Tommy Wright, futbol kariyerini noktaladıktan sonra bambaşka bir sektöre atıldı.
 Tarih: 12-11-2022 19:00:00
Bir zamanlar Premier Lig'i sallıyordu, yeni mesleği herkesi şaşırttı

İngiltere Premier Lig'in yakın tarihine damga vuran profesyonel futbolcu Tommy Wright, kariyerini noktaladıktan sonra bambaşka biri oldu.

Yeşil sahada geçirdiği 20 yıla 350'den fazla maç, 60'dan fazla gol ve asist sığdıran emekli forvet, artık gözlerden bir hayli uzakta.

İngiltere'de yayın yapan The Mirror'un haberine göre, Tommy Wright'ın polis memurluğu yaptığı okuyucularla paylaşıldı.

2016'da Corby Town'da oynarken kramponlarını asan Wright, son 5 yıldır Ada'da yaşadığı Leicestershire bölgesinin asayişini sağlıyor.

Futbol oynadığı dönemlerde polis memuru olmaya bir hayli yatkın olduğunu belirten Wright: "Ateşli atmosferde top oynarken bu duyguyla başa çıkmayı çok iyi biliyordum. Bazen soyunma odalarına giden tünelde kavgalar çıkardı. Her zaman barışçıl olmayı seçtim" diye konuştu.

Wright'ın amiri Leicestershire Polis Şefi Simon Cole ise, personeli hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Tommy bir şeyler yapmak isteyen İngilizlere çok büyük bir örnek. Polisliği sırasında takım olabildiği duygusunu rahatlıkla hissettiriyor. Leicester formasını polis üniformasıyla değiştirmek gibi dramatik bir dönüş yapmış olsa da hala etkileyici bir kapasitesi olduğunu belirtebilirim"

KAYNAK : Haber7
Etiketler
  Bu haber 34620 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Spor Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI