Simovic'ten Türkiye itirafı: 'Polisler araba teker kilidi takardı'

Bir dönem Galatasaray'ın formasını giyen file bekçisi Zoran Simovic, İstanbul ve Türkiye'deki günlerini yıllar sonra anlattı.
 Tarih: 06-11-2022 20:20:00
Simovic'ten Türkiye itirafı: 'Polisler araba teker kilidi takardı'

Galatasaray'ın filesini 6 yıl boyunca koruyan Karadağlı Zoran Simovic, yıllar sonra Sarı-Kırmızılı ekipteki günlerini ve Türkiye'ye olan özlemini anlattı.

Fransa'daki 1984 Avrupa Futbol Şampiyonası esnasında İngiltere Premier Lig ekipleriyle temas halinde olduğunu belirten Simovic, Florya'ya gidişinden şöyle bahsetti:

“Bu gelişmelerin tamamı iptal oldu ve kendimi İstanbul’da buldum. O zamanlar bunun kariyerim için büyük bir hamle olacağını ve Türkiye’nin sonsuza kadar kalbimde kalacağını bilmiyordum."

İngiltere Milli Takım oyuncusu Toney bahis skandalına karıştı!

POLİSLERLE YAŞADIĞI ANI

Simovic, bugün Türkiye ile İngiltere arasında bir ikilem yaşamadığını; Galatasaray tercihinin hala arkasında olduğunu da aktardı.

'Bugün olsa yine Türkiye'ye giderim ve Türk kardeşlerimi tercih ederim' diyen Simovic, 6 yıl içerisinde gördüğü ilgiyi şu şekilde ifade etti:

“Bazen polisler, arabam düzgün bir şekilde park edilmiş olmasına rağmen, sadece benim gelip imza vermemi beklemek için arabama teker kilidi takarlardı. Bu inanılmaz bir duyguydu”

'BENİ EN SONA BIRAKABİLECEKLERİNİ SÖYLÜYORDUM'

Sarı-Kırmızılı taraftarın gönlünde her zaman ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan emekli file bekçisi, seyirciye de ayrı bir parantez açarak: “Kendilerine adil davranırsanız ve sahada elinizden gelenin en iyisini yaparsanız sizi yüceltirler. Taraftarların maç öncesinde gelip, önce Tanju Çolak’a tezahürat edip sonra bana etmeleri durumunda kızıp kızmayacağımı sorduklarını hatırlıyorum. Ben de beni en sona bırakabileceklerini söylüyordum” diye konuştu.

Etiketler
  Bu haber 34472 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Spor Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI