Adana Demirspor'dan dev hamle! Mario Balotelli'yi unutturacak

Süper Lig'de üst sıralara oynayan Adana Demirspor, Artem Dzyuba'nın takımdan ayrılmasının akabinde rotayı boşa çıkan Luis Suarez'e çevirdi.
 Tarih: 14-11-2022 13:00:00
Adana Demirspor'dan dev hamle! Mario Balotelli'yi unutturacak

Vincenzo Montella idaresinde yoluna devam eden Adana Demirspor, Ocak ayında başlayacak transfer dönemi öncesinde harekata başladı.

Başkan Murat Sancak öncülüğündeki bir grup ekip, Artem Dzyuba'nın takımdan ayrılmasının akabinde rotayı forvet hattına çevirdi.

Daha önce Hulk'u gözlemleyen Mavi-Şimşekler, bu kez Nacional'le yol ayrımına giden Uruguaylı süper starın peşine düştü.

Ajansspor'daki habere göre, Adana Demirspor'un Dünya Kupası nedeniyle Uruguay kafilesiyle beraber Katar'a giden Suarez'le dirsek temasına geçtiği iddia edildi.

BAŞKAN SANCAK SİNYALİ VERDİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bir röportajında Mario Balotelli'nin ayrılık sürecine değinmiş ve ilk kez Luis Suarez'den bahsetmişti:

"Mario Balotelli takımdan erken gitseydi, listemizde Luis Suarez, Cavani, Pato ve Hulk gibi bazı oyuncular vardı. Bunlarla görüşmeler yapacaktık ama Mario bizi o kadar oyaladı ki kimseyle görüşemedik."

Kariyerine Nacional'de başlayıp sırasıyla Groningen, Ajax; Liverpool, Barcelona ve Atletico Madrid'de oynayan Suarez, Uruguay'da futbola veda etti.

Uruguay ekibi Nacional'de yarım sezon forma giyen forvet, 16 maça çıkarken 8 gol atıp 3 asist yapmıştı. Suarez, şimdi Uruguay Milli Takımı için Katar'da mücadele edecek.

Etiketler
  Bu haber 34703 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Spor Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI