BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTECİ PENDİK’TE

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Pendik'te Duduzar sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşları, İl derneklerİ başkanları, İl dernek federasyon başkanları ile bir araya geldi.
 Tarih: 02-05-2023 14:54:32   Güncelleme: 02-05-2023 15:44:32
BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTECİ PENDİK’TE

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTECİ PENDİK’TE

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Pendik'te Duduzar  sosyal tesislerinde  düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşları, İl derneklerİ başkanları, İl dernek federasyon başkanları ile  bir araya geldi.

Toplantıda ev sahipliği yapan siyasetçi İş adadmı Hüsamettin Elçi Açılış konuşmasında BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci’yi Pendik Duduzar turistik tesislerinde ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi. Elçi, Konuşmasına  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde 800 bin nüfuslu Pendik’ten ön sıralarda seçilebilecek hiçbir milletvekilinin olmayışını dile getirdi. Elçi, Cumhur ittifakı listelerinde Milletvekili adlarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Destici: Emekli maaşı, asgari ücretin üzerine çıkarılacak ve 11 bin lirayı geçecek

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Hayat pahalılığı karşısında emeklilerimiz maaşları artsın istiyor. Artırıldı ama inşallah temmuzla birlikte emekli maaşı, asgari ücretin üzerine çıkarılacak" dedi.

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Pendik'te Duduzar  sosyal tesislerinde  düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşları, İl dernekler başkanları, İl dernek federasyon başkanları ile  bir araya geldi. Destici, temmuz ayında en düşük emekli maaşının asgari ücretin üzerine çıkarılacağını ve 11 bin lirayı geçeceğini vaat etti.

Millet İttifakı'na yüklenen Destici, "Şimdi bu yedili masanın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ne diyor? 'Suriye'nin kuzeyinde bir başkası olacağına PYD olsun' diyor. PYD kim, PKK. Yani 'PKK orada olsun, devlet kursun' diyor. Neden çünkü ABD, Batı öyle istiyor. Neden? Şu anda seçim ittifakı yaptı ve Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklayan Kandil ve HDP öyle istediği için bunu açıklıyor" iddialarında bulundu.

1 yıl boyunca konutlarda, mutfaklarda ve sularda kullanılan gazın, 1 ay boyunca da bütün gaz kullanımının bedava olduğunu hatırlatan Destici, "Şimdi diyorum ki Sayın Akşener sana da bedava, Kılıçdaroğlu'na da bedava, Babacan'a da bedava, Karamollaoğlu'na da bedava. Hepinize bedava ama PKK'lı yol arkadaşlarınıza, Kandil'deki ittifak ortaklarınıza gaz yok. Onlara ne var? İHA, SİHA var" diye konuştu.

Hayat pahalılığına da değinen Destici, "Hayat pahalılığı karşısında emeklilerimiz ne istiyor. Maaşları artsın istiyor. Artırıldı ama inşallah temmuzla birlikte en düşük emekli maaşı, asgari ücretin üzerine çıkarılacak ve 11 bin lirayı geçecek" dedi.

 

  Bu haber 2420 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Siyaset Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI