İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER PENDİK'TE

Meral Akşener Pendikte Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı PENDİK Sapanbağları mahallesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışı törenie İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıldı.
 Tarih: 30-04-2023 11:48:48   Güncelleme: 02-05-2023 14:24:48
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER  PENDİK'TE

Meral Akşener Pendikte Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

 PENDİK Sapanbağları mahallesinde  partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışı törenie  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıldı.

 

AdMatic

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul Pendik'te partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Akşener, bir oy millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na, bir oy da kendisine istedi. Akşener, "Sayın Bekir Bozdağ'ın dediğine göre ayın 14'ünde burada bize oy verenler, İYİ Parti'ye ve Sayın Kılıçdaroğlu'na oy verecek kişiler kazanırsa FETÖ kazanmış olacakmış. Ben 8 sene o meclisi yönettim senin kadar cıvık FETÖ övücüsü kimseyi görmedim. Binali Yıldırım da 14 Mayıs seçiminin, bir işgalci güçle ki bu biz oluyoruz, istiklal mücadelesi verenler arasında olduğunu söylüyor. Bu milletin başka partilere oy veren vatandaşlarını sen işgalci güç olarak tanımlıyorsan eğer gerçekten yazıktır, günahtır, ahmaklıktır, saygısızlıktır" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözlerine ilişkin de konuşan Akşener, "Arkadaş, erkek erkeğe evliliğe takmış. Bu ülkede erkek erkeğe evlilik mi var. Bunu isteyen mi var" diye konuştu. Seçim vaatlerine de kısaca değinen Akşener, "Kurban Bayramı öncesi biz kazanacağız ve 15 bin lirayı hesaplarınızda bulacaksınız. 100 bin öğretmen tahinini 1 ay içinde yapacağız ve bütün köy okullarını yeniden açacağız" dedi.

  Bu haber 1337 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Siyaset Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI