PEFHEM EKİBİNDEN HALK OYUNLARI ŞOVU

PEFHEM EKİBİNDEN HALK OYUNLARI ŞOVU Başkanlığını Serdar Özalkak’ın yürütmekte olduğu Pendik Folklor Eğitim Merkezi (PEFHEM), 4 Haziran Pazar günü akşam 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne aldı.
 Tarih: 07-06-2023 17:13:27
PEFHEM EKİBİNDEN HALK OYUNLARI ŞOVU

PEFHEM EKİBİNDEN HALK OYUNLARI ŞOVU 
Başkanlığını Serdar Özalkak’ın yürütmekte olduğu Pendik Folklor Eğitim Merkezi (PEFHEM), 4 Haziran Pazar günü akşam 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne aldı.
Sunuculuğunu Radyo Sanatçısı Şakir Bozan’ın (Adavapuru Şakir) gerçekleştirdiği etkinlikte, eğitmenliğini Mahir Ulaş Saygın, Özlem Saygın ve Nizamettin Güler’in yatığı PEFHEM Halk Oyunları Ekibi ‘Memleketim’ başlıklı gösteride, Türkiye’nin 7 bölgesinden halk oyunlarını icra etti.
Gösteriye ilgi büyük ve salon tıklım tıklımdı. Davetliler PEFHEM ekibinin muhteşem performansına, her seferinde dakikalarca alkışlayarak karşılık verdiler.
Programa renk katan temel unsurlardan biri de; Müzik Öğretmeni ve aynı zamanda PEFHEM Koro Şefi Pınar Dilek Yılmaz oldu. Yılmaz, her yöre gösterisinden önce o yöreye ait iki türküyü seslendirerek salonu hareketlendirdi. 
Uzun süre hafızalardan silinmeyecek kalite ve güzellikteki bu performanslarından dolayı PEFHEM Ekibini ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
8 HAZİRAN PERŞEMBE AKŞAMI ÇOCUK GRUPLARI SAHNE ALACAK
PEFHEM Çocuk Grupları da 8 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’da  Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bale, halk oyunları ve modern dans gösterileri ile sahne alacaklar.

  Bu haber 849 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Gündem Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI