PENDEF, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Muhteşem Kutladı

Murat Çevik’in Genel Başkanlığını yürüttüğü Pendik Dernekler Federasyonu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı, Pendik Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen muhteşem bir programla kutladı. Programda birlik ve beraberlik mesajı veren PENDEF Genel Başkanı Murat Çevik, “Allah rızası için çıktığımız bu yolda, elimizden gelen en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. Daha güzel ve daha büyük etkinliklerle PENDEF’in gücünü herkese göstereceğiz, bizi izlemeye devam edin.” Şeklinde konuştu.
 Tarih: 05-09-2023 13:55:52   Güncelleme: 05-09-2023 14:12:52
PENDEF, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Muhteşem Kutladı

 

 

PENDEF, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Muhteşem Kutladı

 

BAŞKAN AHMET CİN, "MURAT ÇEVİK KARDEŞİM PENDEF'İ DAHA İLERİYE TAŞIYACAK"

Programın açılışında katılımcı hazurun ve vatandaşlara hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'de katıldı. Başkan Cin, "Pendik Dernekler Federasyonumuz PENDEF tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı'na hoş geldiniz. Genel Başkanımız Murat Çevik kardeşimizin üstlendiği bu görevi layıkıyla yapacağına ve PENDEF’i daha iyi yerlere taşıyacağına hiç şüphemiz yoktu, bu güzel organizasyon da bu düşüncemizin doğruluğunu bize bir kez daha gösterdi. Başta PENDEF Başkanımız Murat Çevik ve yönetimi olmak üzer emeği geçen herkese ve siz değerli misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, iyi seyirler ve eğlenceler diliyorum“ şeklinde konuştu.

MURAT ÇEVİK, KATILIMCILARA VE SANATÇILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Anlam ve önemine uygun olarak büyük bir titizlikle hazırlanmış programa ev sahipliği yapan PENDEF Başkanı Murat Çevik'te yaptığı selamlama konuşmasında, “Başkan Çevik, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın önemini, anlamını ve büyüklüğünü hepimiz yeniden idrak ettik. Bu vesileyle katılımcılarımızın ve milletimizin Zafer Bayramını bir kez daha kutluyorum. Bu organizasyonumuzun hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulu üyesi tüm dernek başkanı arkadaşlarıma ve emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğimize katılan milletvekillerimize, belediye başkanımız Ahmet Cin ve ekibine, siyasilerimize, gazilerimize ve etkinliğimize renk katan sanatçılarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

“PENDEF’İN GÜCÜNÜ HERKESE GÖSTERECEĞİZ, BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

Programda birlik ve beraberlik mesajı veren PENDEF Genel Başkanı Murat Çevik, “Türk’ü ile Kürdü ile, Alevisi ile Sünnü’sü ile biz hep bir ve beraberiz. Hep birlikte bir aile ve büyük bir milletiz. Bu düşünceyle Çanakkale’de, Büyük Taaruz’da, 30 Ağustos’ta dünyaya karşı büyük zaferler kazanmış bir milletiz ve bundan sonra da böyle olacak. PENDEF olarak biz de Allah rızası için çıktığımız bu yolda, elimizden gelen en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. Yedi Bölge Tek Gölge sloganımıza uygun olarak tüm Türkiye Coğrafyasını en güzel bir şekilde içimizde harmanlayarak daha güzel ve daha büyük etkinliklerle PENDEF’in gücünü herkese göstereceğiz, bizi izlemeye devam edin.” Sözleriyle konuşmasını tamamladı.

  Bu haber 446 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Gündem Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI