PENDİK MHP İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA MUHTARLARLA TANIŞTI

Pendik MHP İlçe başkanı Kerim Kaya ilçe başkanı seçildikten sonra Pendik esnafı ve halkını ziyaretleri devam ediyor. Pendik MHP ilçe başkanı Kerim Kaya ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Pendikte görev yapan mahalle muhtarları ile Green Park otelde sabah kahvaltısında bir araya geldiler.
 Tarih: 10-09-2023 13:07:50
PENDİK MHP İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA MUHTARLARLA TANIŞTI

PENDİK MHP İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA MUHTARLARLA TANIŞTI

 

Pendik MHP İlçe başkanı Kerim Kaya ilçe başkanı seçildikten sonra  Pendik esnafı ve halkını ziyaretleri devam ediyor. Pendik MHP ilçe başkanı Kerim Kaya ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Pendikte görev yapan mahalle muhtarları ile  Green Park otelde sabah kahvaltısında bir araya geldiler. 

Başkan Kerim Kaya ve yönetimi   Muhtarlarla bir araya geldiği Green Park Otel'de sabah kahvaltısı ile başlayan toplantıda mahalle muhtarları ile tanıştıkdan sonra muhtarların sorunlarını dinledi, Başkan Kaya Mahalle muhtarlarının  uzun zamandır çözülemeyen sorunları dinledi. Muhtarlar mahallelerinde bulunan sorunların çözülmesi için başkan Kaya'dan destek istediler.

MHP İlçe başkanı Kerim Kaya Muhtarlara  mahallelerinde bulunan sorunların  bir an çözülmesi için gerekli  mercilerle görüşmelerin yapılaçağını söyledi.

Program sonunda MHP  İlçe Başkanı Kerim Kaya muhtarlara hediye takdiminde bulundu.

  Bu haber 808 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Gündem Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI