AFYONKARAHİSAR’LILAR TUZLA’DA PİKNİKTE BULUŞTU

İSTAFDER (Istanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği) ve TUZAF ( Tuzla Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) tarafından ortaklaşa düzenlenen Afyonkarahisar’lılar piknik şöleni Tuzla Akfırat köyü Ömer Halis Demir Piknik alanında gerçekleşti.
 Tarih: 04-09-2023 12:40:05   Güncelleme: 04-09-2023 17:26:05
AFYONKARAHİSAR’LILAR  TUZLA’DA  PİKNİKTE BULUŞTU

 

AFYONKARAHİSAR’LILAR  TUZLA’DA  PİKNİKTE BULUŞTU

İSTAFDER  (Istanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği) ve TUZAF ( Tuzla Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği)  tarafından ortaklaşa düzenlenen  Afyonkarahisar’lılar piknik şöleni  Tuzla  Akfırat köyü Ömer Halis Demir Piknik alanında gerçekleşti.

Piknik şöleninde kısa bir selamlama konuşması yapan İstafder dernek Başkanı  Murat Saltık amacımız Afyonkarahisarlı hemşerilerimizi bir araya getirmek. Dernek olarak Afyonkarahisar ilimizin plakası olan her ayın 3’nde dernek merkezimizde  Afyonkarahisar’ımızın  ağız tadı olan bükme şöleni gerçekleştiriyoruz.  Istanbul’da  Afyonkarahisarımızın gelenek ve göreneklerini yaşatmaktır dedi.

Tuzaf dernek başkanı Ergün Erdem yaptığı konuşma, afyonkarahisarlı’lar olarak bu tür etkinlikleri daha da sık yapacağız. Hemşerilerimizle bir araya gelip memleketimizin gelenek ve göreneklerini yaşatacaklarını söyledi.  Başkan Erdem Piknik organizasyonuna katkılarından  dolayı Tuzla Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve  Kartal Belediye başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür etti.

Afyonkarahisarlılar piknik şöleninde, çeşitli eğlencelerle birlikte piyango çekilişi çocuk oyunları parkuru,  Afyonkarahisar’ın meşhur haşhaşlı bükmesi, sucuk mangal ve çeşitli ikramlar sunuldu. Programda Sunuculuğunu Seyyal Tanır yaptığı eğlence bölümünde ise Sandıklı’nın sanatçısı Bülent Akgül memleket havaları ile davetlilere güzel bir gün yaşattı.

 

  Bu haber 1371 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Gündem Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI