Delikanlı Sadi bu kez güldürdü! Erkan Petekkaya'dan takdir toplayan hareket

Şimdilerde O Kız dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, Beşiktaş'taki bir sosyal yardım kuruluşu aracılığıyla manidar yardımda bulundu. Delikanlı Sadi rolüyle özdeşleşen Petekkaya'nın son hamlesi takdir topladı.
 Tarih: 17-11-2022 16:20:00
Delikanlı Sadi bu kez güldürdü! Erkan Petekkaya'dan takdir toplayan hareket

Bu yıl yayına giren ve geniş kitleler tarafınca tam puan alan O Kız dizisinin tecrübeli aktörü Erkan Petekkaya, son hamlesiyle takdir topladı.

Özellikle Kırmızı Oda'daki 'Delikanlı Sadi' performansıyla binlerce yeni takipçi edinen Petekkaya, yaptığı bağışla çok konuşuldu.

Bir yardım kuruluşunun Beşiktaş Akatlar'daki deposunu ziyaret eden aktör, beraberinde getirdiği yüzlerce kitabı bağışladı, üstelik kolilere dizilmesinde de yardımcı oldu.

Köy okullarına kitap dağıtma kampanyasına büyük destek veren aktör, sosyal medyadaki paylaşımıyla takipçilerinin içini ısıttı.

Getirdiği kitapları kolilere dizen Petekkaya: “Büyük şehirlerdeki imkânlara sahip olmayan birçok okul var. Eğitim olmadan hiçbir şey olmaz. Hepimizin taşın altına elimizi koymamız şart” ifadelerini kullandı.

Delikanlı Sadi rolündeki duygusal sahneleriyle seyirciyi ağlatan Petekkaya'nın yüzlerce kitabı kolileyip köy okullarına göndermekte aracı olması, bir bakıma yüzleri güldürdü.

Etiketler
  Bu haber 35812 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Spor Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI