TEKNOFEST Projesi Sponsoru AHİSİAD Oldu

Pendik Borsa İstanbul Metal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları ve proje takımı FARADAY öğrencileri; Ahi Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret ederek, AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam’a projelerini sundu. AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam’a projelerini sunan öğrencilerin, prototip elektrikli araç sponsoru AHİSİAD oldu.
 Tarih: 13-01-2023 15:42:41
TEKNOFEST Projesi Sponsoru AHİSİAD Oldu


Pendik Borsa İstanbul Metal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları ve proje takımı FARADAY öğrencileri; Ahi Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret ederek, AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam’a projelerini sundu.

AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam’a projelerini sunan öğrencilerin, prototip elektrikli araç sponsoru AHİSİAD oldu.

30 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023 Teknoloji Yarışmasına; Pendik Borsa İstanbul Metal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf Elektrikli Araçlar bölümü öğrencileri, “FARADAY Teknofest Takımı” ile katılım sağlayacak.

AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam konuşmasında; “Genç kardeşlerimizin kalplerinde olan milli şuuru her daim yükseltmek, inovatif bakış açılarını genişletmek ve sahip oldukları azmin sürekliliğini sağlayabilmek adına her daim meslek liseli gençlerimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Takımımızın ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda onlara destek olacak, moral ve motivasyonlarını en üst seviyede tutacak, Ağabeyleri, ustaları olarak tecrübe paylaşımında bulunacağız.

2023 Lider Ülke Türkiye vizyonunun temel taşlarından biri olan AHİLİK sistemine verdiği katkılar başta olmak üzere, geleceğin AHİLERİ olan meslek liseli öğrencilerimizin gelişiminde büyük öneme sahip bu programı başlatan ve ısrarla sürdüren
Sayın Selçuk Bayraktar’a ve nezdinde tüm Teknofest ekibine teşekkür eder, İlçemizin ve derneğimizin PROJE TAKIMI FARADAY’a başarılar dileriz” dedi.

Proje Tanıtım Videosu;
https://youtu.be/Lw8lHno8EGY

  Bu haber 966 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Gündem Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI