Siyasetci ve işadamı Alpi Diş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, Deprem Bölgesine Bir TIR yardım Gönderdi

Siyasetci ve işadamı Alpi Diş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, Ülkemizde meydana gelen deprem bölgesine yardım kampanyasına destek olmak düşüncesi ile deprem bölgesine bir TIR dolusu yardım malzemesi gönderdi.
 Tarih: 07-02-2023 20:03:31
Siyasetci  ve işadamı Alpi Diş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, Deprem Bölgesine  Bir TIR  yardım Gönderdi
 
Siyasetci  ve işadamı Alpi Diş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, Ülkemizde meydana gelen deprem bölgesine  yardım kampanyasına destek olmak düşüncesi ile deprem bölgesine bir TIR  dolusu yardım malzemesi gönderdi.   
 
Siyasetci İşadamı Alpi Diş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin yaptığı kısa açıklamada "Kahramanmaraş', Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilisgesine  ve Şanlıurfa'da  meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardımcı olmak ve yaralarına bir nebzede merhem olabilmek adına, birlik ve beraberlik içerisinde Alpi Diş ailesi olarak biz de bir TIR dolusu çeşitli ihtiyac malzemeleri ile yardımda  bulunuyoruz dedi. 
Alpi Diş Yönetim Kurulu Başkanı  Murat Şahin
sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyoruz.
Senin yanan büyük ateşten haberin yok mu? Ateşe hiç bakmadın mı? Ne kadar büyük, senin bir damla suyun ateşe ne yapabilir ki?
Bir damla su taşıyan karınca:
Olsun, hiç olmazsa hangi taraftan olduğum anlaşılır #Diyarbakır #Maraş #Hatay #Urfa #Adana #Adıyaman #Osmaniye #Malatya #Kilis #Bingöl #Bitlis
 
 
  HABER GALERİ
  Bu haber 1730 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Gündem Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI