PENDİK THE GREEN PARK HOTEL’DE DAVETLİLER MUHTEŞEM YIL BAŞI GECESİ GEÇİRDİLER.

PENDİK THE GREEN PARK HOTEL’DE DAVETLİLER MUHTEŞEM YIL BAŞI GECESİ GEÇİRDİLER. Istanbul Pendik’te yerli ve yabancı müşterilerine hizmet veren Pendik THE GREEN PARK HOTEL’de Yeni yıla sevdikleri ile birlikte giren davetliler unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşadılar.
 Tarih: 01-01-2023 15:42:58   Güncelleme: 01-01-2023 15:50:58
PENDİK THE GREEN PARK HOTEL’DE DAVETLİLER  MUHTEŞEM YIL BAŞI GECESİ GEÇİRDİLER.

PENDİK THE GREEN PARK HOTEL’DE DAVETLİLER

MUHTEŞEM YIL BAŞI GECESİ GEÇİRDİLER.

Istanbul Pendik’te yerli ve yabancı müşterilerine hizmet veren Pendik THE GREEN PARK HOTEL’de Yeni yıla sevdikleri ile birlikte giren davetliler unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşadılar.

Istanbul’un en güzel, seçkin otellerinden biri olan Pendik THE GREEN PARK HOTEL 2023 yılbaşı programında yerli ve yabancı müşterilerini saat 21.00 gösterdiğinde güler yüzlü personeliyle Kokteyl ve ardından Balo salonunda Seda Aksakal,  Tibet Tüzün’ün verdiği muhteşem konserle hep birlikte söylenen şarkılar ve türkülerle eşliğinde verilen muhteşem bir menüyle davetliler yılbaşına keyifle girdiler.

Yeni yıla Pendik THE GREEN PARK HOTEL’de giren davetliler sevdikleri ile birlikte unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşadıklarını söylediler.

  HABER GALERİ
  Bu haber 5025 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İstanbul Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI