YENİŞEHİR MAHALLE MUHTAR ADAYI AYSUN GÜLER “KADIN VARSA EMEK VAR”

Pendik Yenişehir Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Aysun Güler Geçtiğimiz gün ATV Televizyonunda yayınlanan Esra Erol'un proğramına konuk olarak davet edilmiş ve Sosyal Sorumluluk Proje kapsamında Yönetimlerde Kadınların yerinin daha fazla olması amacıyla düzenlenen proğramda Pendik Yenişehir mahallesinde yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi sunmuştu.
 Tarih: 20-03-2024 22:27:44
YENİŞEHİR MAHALLE MUHTAR ADAYI AYSUN GÜLER “KADIN VARSA EMEK VAR”

YENİŞEHİR MAHALLE MUHTAR ADAYI AYSUN GÜLER

“KADIN VARSA EMEK VAR”

 

 

 

 
Pendik Yenişehir Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Aysun Güler Geçtiğimiz gün ATV  Televizyonunda yayınlanan Esra Erol'un proğramına konuk olarak davet edilmiş ve Sosyal Sorumluluk Proje kapsamında  Yönetimlerde Kadınların yerinin daha fazla olması amacıyla  düzenlenen proğramda Pendik Yenişehir mahallesinde yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi sunmuştu.

YENİŞEHİR MAHALLE MUHTAR ADAYI AYSUN GÜLER “KADIN VARSA EMEK VAR”

Yenişehir Mahalle Muhtarı ve Muhtar adayı Aysun Güler, Mahallemize yaptığımız güzel çalışmalar mahalle halkımız tarafından görülmektedir. Mahalle halkımızın teveccühü ve desteklerini alarak tekrar 31 Mart 2024  tarihin de yapılacak yerel seçimleri ile birlikte Muhtarlık seçimlerinde  Yenişehir mahalleme hizmet etmek için adayım dedi.  Muhtar Aysun Güler “Kadın Varsa Emek Var” sloganıyla çalışmalarına devam eden Güler, 2024 seçimlerinde tekrar Yenişehir mahalle sakinlerinden, komşularımdan desteklerini esirgemeyeceğini biliyorum. Daha Güzel yaşanabilir mahallemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Etiketler
  HABER GALERİ
  Bu haber 1855 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İstanbul Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI